Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Skandinávský botník bílý s dřevěnými nožičkami výklopný 30x47x133,5 cm

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Tato skříňka na boty zaujme krásným skandinávským stylem. Světlé barvy, jasné tvary a přírodní materiály jsou pro tento vzhled charakteristické. Bílý lakovaný nábytek tradi...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

ve stejný den

3 799 Kč

Více informací

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Tato skříňka na boty zaujme krásným skandinávským stylem. Světlé barvy, jasné tvary a přírodní materiály jsou pro tento vzhled charakteristické. Bílý lakovaný nábytek tradičně podporují kónicky tvarované nohy z masivního dubu a otvory místo úchytek harmonicky zapadají do celkového obrazu. Za tři výklopné složky si můžete uložit všechny druhy nízkých bot. Vrchní plocha dobře poslouží pro dekorace či nádobu nebo podnos na klíče. Upozornění: Toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix nebo na požádání v kamenných obchodech.

Rozměry: 30/47/133,5 cm

Barva: bílá

Toto zboží Skandinávský botník bílý s dřevěnými nožičkami výklopný 30x47x133,5 cm se nachází v kategorii Botníky, kde najdete i další podobné produkty.

Detailnější fotografie a informace o tomto produktu najdete na webu prodejce moebelix.cz, kde ho můžete případně i objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Botníky