Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Psací stůl do dětského pokoje dřevěný dub / antracit, šuplík + skříňka, 120x60 cm

Kompaktní, jednoduchý as úložným prostorem - psací stůl SIMON je to pravé pro teenagerský pokoj.Díky korpusu v antracitové barvě a čelům v dekoru řemeslného dubu působí moderně a stále přináší teplo do místnosti ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

ve stejný den

2 799 Kč

Více informací

Kompaktní, jednoduchý as úložným prostorem - psací stůl SIMON je to pravé pro teenagerský pokoj.Díky korpusu v antracitové barvě a čelům v dekoru řemeslného dubu působí moderně a stále přináší teplo do místnosti. Zásuvka a otočná dvířka se otevírají pomocí subtilních úchytek v barvě hliníku.Za otočnými dveřmi jsou dvě přihrádky. Knihy, dokumenty a papíry jsou zde v dobrých rukou.Velký psací stůl o rozměrech cca 120 x 75,5 x 60 cm (Š x V x H) se díky dekorativnímu povrchu mimořádně snadno čistí a na stolové desce o tloušťce cca 22 mm nabízí prostor pro paravány atp.Praktický psací stůl pro všechny příležitosti!

Rozměry: 60/120/75,5 cm

Toto zboží Psací stůl do dětského pokoje dřevěný dub / antracit, šuplík + skříňka, 120x60 cm se nachází v kategorii Psací stoly, kde najdete i další podobné produkty.

Detailnější fotografie a informace o tomto produktu najdete na webu prodejce moebelix.cz, kde ho můžete případně i objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly