Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Dřevěný kancelářský stůl dekor dub s úložnými prostory po obou stranách šířka 150 cm

Vytvořte si doma příjemnou pracovní atmosféru s praktickým psacím stolem FONTANA Ftb 05.S rozměry cca 150 x 75,5 x 60 cm (Š x V x H) je dostatek místa pro všechny druhy pracovních materiálů i pro váš PC.A když je...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

ve stejný den

5 699 Kč

Více informací

Vytvořte si doma příjemnou pracovní atmosféru s praktickým psacím stolem FONTANA Ftb 05.S rozměry cca 150 x 75,5 x 60 cm (Š x V x H) je dostatek místa pro všechny druhy pracovních materiálů i pro váš PC.A když je práce hotová, dokumenty můžete uložit do tří zásuvek, dvou odkládacích přihrádek za otočnými dvířky a dvou otevřených přihrádek.Užijte si velký úložný prostor, který nabízí psací stůl Fontana Ftb 05.Rukojeti v barvě chromu dodávají modelu moderní šmrnc.Zatímco povrch potažený melaminovou pryskyřicí v dekoru dub Wotan zajišťuje přátelský, přirozený vzhled.Psací stůl Fontana je ideální kombinací moderního vzhledu a praktického úložného prostoru.

Rozměry: 60/150/75,5 cm

Barva: barvy dubu

Upřesňující informace: regál

Toto zboží Dřevěný kancelářský stůl dekor dub s úložnými prostory po obou stranách šířka 150 cm se nachází v kategorii Psací stoly, kde najdete i další podobné produkty.

Detailnější fotografie a informace o tomto produktu najdete na webu prodejce moebelix.cz, kde ho můžete případně i objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly