Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Dřevěný stůl do pracovny jednoduchý dub kraft široký 160 cm

Kancelářský program PROFI zahrnuje množství praktických komponentů s možností individuálního kombinování. Psací stůl s rozměry 160 x 76 x 80 cm (š / v / h) v dekoru dub Kraft je vybaven dostatečně velkým prostorem...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

ve stejný den

3 499 Kč

Více informací

Kancelářský program PROFI zahrnuje množství praktických komponentů s možností individuálního kombinování. Psací stůl s rozměry 160 x 76 x 80 cm (š / v / h) v dekoru dub Kraft je vybaven dostatečně velkým prostorem na PC nebo laptop. Pomocí spojovací desky, si ho můžete přeměnit na funkční rohový psací stůl. Dá se doplnit kontejnerem na kolečkách. Zařiďte si kancelář zcela podle vašich představ - s flexibilním a cenově výhodným kancelářským programem PROFI!

Rozměry: 80/160/76 cm

Barva: barvy dubu

Toto zboží Dřevěný stůl do pracovny jednoduchý dub kraft široký 160 cm se nachází v kategorii Psací stoly, kde najdete i další podobné produkty.

Detailnější fotografie a informace o tomto produktu najdete na webu prodejce moebelix.cz, kde ho můžete případně i objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly