Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Psací stůl se zvýšenými okraji dřevěný dub san remo / bílá 125x70 cm

Tento vkusný psací stůl je součástí řady YOUNG a je ideálním doplňkem do moderně zařízeného pokoje pro děti a mládež. S rozměry přibližně 125 x 77 x 70 cm (Š/V/H) je stůl vyroben v kombinaci dekorů dub san remo...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

ve stejný den

3 499 Kč

Více informací

Tento vkusný psací stůl je součástí řady YOUNG a je ideálním doplňkem do moderně zařízeného pokoje pro děti a mládež. S rozměry přibližně 125 x 77 x 70 cm (Š/V/H) je stůl vyroben v kombinaci dekorů dub san remo a bílá, takže perfektně doplní ostatní nábytek z této série a nabídne pracovní nebo tvůrčí prostor pro vašeho potomka. Stůl je výškově nastavitelný, takže se přizpůsobuje a roste spolu s vaším dítětem. Bílý šuplík nabízí nábytku pěkný kontrast a prostor pro psací potřeby. Zařiďte pokoj svého potomka prakticky a stylově s nábytkovou sérií YOUNG! K dispozici jsou všechny nábytkové prvky, potřebné do pokoje pro mladé, a na výběr jsou dvě barevná provedení: Dub san remo/bílá nebo bílá/světle šedá.

Rozměry: 70/125/77 cm

Barva: barvy dubu

Toto zboží Psací stůl se zvýšenými okraji dřevěný dub san remo / bílá 125x70 cm se nachází v kategorii Psací stoly, kde najdete i další podobné produkty.

Detailnější fotografie a informace o tomto produktu najdete na webu prodejce moebelix.cz, kde ho můžete případně i objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly