Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Malý černý industriální stolek do pracovny, s nástavbou, kovový rám, 91x50 cm

Minimalismus může vypadat skvěle! Tento černý stůl je nejlepším příkladem. S tímto velkým stolem o rozměrech cca 91 x 87 x 50 cm (Š x V x H) získáte trendy kus nábytku do vašeho domova.Ať už v pracovně nebo v lo...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

ve stejný den

1 899 Kč

Více informací

Minimalismus může vypadat skvěle! Tento černý stůl je nejlepším příkladem. S tímto velkým stolem o rozměrech cca 91 x 87 x 50 cm (Š x V x H) získáte trendy kus nábytku do vašeho domova.Ať už v pracovně nebo v ložnici, tento psací stůl vynikne všude. Dřevěný dekorační stůl zdobí 4 ploché trubkové nohy v černé barvě. Design doplňují jemné kovové šle po stranách.Psací stůl má otevřenou přihrádku a lze jej naplnit důležitými složkami nebo předměty. Dostatek místa je i pro dekorační předměty všeho druhu.

Rozměry: 91/50/87 cm

Barva: černá

Toto zboží Malý černý industriální stolek do pracovny, s nástavbou, kovový rám, 91x50 cm se nachází v kategorii Psací stoly, kde najdete i další podobné produkty.

Detailnější fotografie a informace o tomto produktu najdete na webu prodejce moebelix.cz, kde ho můžete případně i objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly